Kontakta mig

Välkommen att höra av dig eller besöka mig på kontoret i centrala Knivsta! Jag erbjuder även digitala möten och hembesök. Du når mig via telefon på 018-38 08 80 eller via e-post på louise.lennstrom@lennstromjuridik.se. Du kan också använda kontaktformuläret nedan.

Kontaktformulär


Jur kand Louise Lennström

Adress:
Lennström Familjejuridik
Forsbyvägen 1B
741 40 Knivsta

Telefon:
018-38 08 80
E-post:
louise.lennstrom@lennstromjuridik.se

Om mig

Mitt namn är Louise Lennström och jag är utbildad jur. kand. vid Uppsala Universitet. Sedan tre år driver jag min egen juristbyrå i Knivsta inom ekonomisk familjerätt, vilket innefattar i princip all juridik som är knuten till familjen förutom vårdnadsfrågor och migrationsrätt. Närmast har jag arbetat sex år på S:t Olof Familjejuridik i Uppsala och innan det åtta år på Skatteverket i Göteborg, Stockholm och Uppsala.

På fritiden tycker jag om att vara i naturen, träna och umgås med familj och vänner. Min hund, en dvärgschanuzer, hänger med mig i vått och torrt, på resor och på kontoret.

Jag kommer ursprungligen från en liten by norr om Uppsala, uppvuxen med hästar och massa andra djur som finns på en bondgård. Tävlade på ponny i både dressyr, hoppning och fälttävlan men fick störst framgångar i dressyr. Kanske är det min uppväxt som skapat min självständighet, mitt driv och min oräddhet.